Loading the content... Loading depends on your connection speed!

« Vissza az előző oldalra

Lánckesztyű műanyag szíjjal

Lánckesztyű műanyag szíjjal

20 066 Ft
CSZ: 0ZM1.130.*0.000.00.B

Mégse

 • Leírás

  Termék leírása

  Általános tudnivalók:

  A fémgyűrűfonatos kesztyűket, olyan munkáknál szükséges használni, amelyeknél a felhsználó a kést, vagy más hasonló éles szerszámot kéz és alkar irányba mozgat. A lánckesztyű alkalmas mindenfajta hús (hentesáru, felvágottak, vad, szárnyasok) feldolgozására és kicsontozására, egyéb ilyen munkaműveletek végzésére. A lánckesztyűt kizárólag azon a kézen viselje, amellyel nem használ kést, vagy más éles eszközt. A textil és műanyag szíjas lánckesztyűk kivételével egyik fajta sem kifodítható, ezért nem használható mindkét kézen. A lánckesztyű vezeti az elektromos áramot, ezért feltétlenül el kell kerülni az érintkezést olyan tárgyakkal, amelyek feszültségalatt állnak, vagy állhatnak. A lánckesztyűt nem a mozgó gépekkel okozottsérülések ellen tervezték. Ezért pl. elektromos fűrészhez, kiínazó-, lebőröző gépekhez ne használja. Az acél lánckesztyű használata nem ajánlott a nehézfémekre (króm, nikkel) érzékeny bőrű egyéneknek.

   

  Használati útmutató:

  A kesztyűk csak a gyártó által szállított formában és kivitelben használhatóak fel. Mindennemű álatakítás vagy módosítás tilos. A kesztyűket rendeltetésszerűen kell használni. A védő felszereléssel védett személyeknek a használat előtt minden egyes alkalommal szemrevételezéssel ellenőrizniie kell, hogy a kesztyű megfelelő állapotban van-e. A kesztyű szabályos felfekvésének vizsgálatához viselőjének azt fel kell húzni és zárni kell a csuklópántot oly módon, hogy takarva legyen az egymást átlapoló fémszövetek közötti nyílás. Használat előtt és után is fertőtleníteni és tisztítani kell a kesztyűket. A kesztyűket tiszta állapotában, megefelelő csomagolásban, száraz helyen kell tárolni.

   

  Tisztítás:

  A kesztyűt szappanos vízben erősen kefáljük le, majd (legalább 82 °C hőmérsékletű) vízzel le kell öblíteni. A fertőtlenítés hatásos, az élelmiszeriparban engedélyezett szerrel történjen. A kesztyű gőzsugárral is tisztítható, de sav használata tilos. Tilos a tisztítást úgy végezni, hogy a védőkesztyű asztallaphoz történő csapkodásával eltávolítjuk a húsmaradványokat, mert a védőfelület láncszövet anyaga megsérülhet.

   

  Javítás:

  A lánckesztyű javítását csak a gyártó végezheti.

   

 • További információk

  További információk

  Szín (méret)

  barna, fehér, kék, narancs, piros, zöld

 • Értékelések (0)

  Értékelések

  Még nem értékelte senki. Legyen tiéd az első, küld el!

  Legyél te az első értékelő “Lánckesztyű műanyag szíjjal ”

  *