Lánckesztyű műanyag poliuretán szíjazattal

Wilco csuklórugós lánckesztyű

Termék leírás

Innováció, biztonság, kényelem.

100% inox védőkesztyű 8 féle méretben, alkarvédős változatban is! Rugós csuklóval kialakítva, mely erős, megbízható.
Minden előírásnak megfelel. Kényelmes, mint egy kötött kesztyű.

Termék információ
Cikkszám
Wilco
Szin
Fekete, Barna, Zöld, Fehér, Piros, Kék, Narancsságra, Lila
Összehasonlítás
Termék specifikáció

Általános tudnivalók

A fémgyűrűfonatos kesztyűket, olyan munkáknál szükséges használni, amelyeknél a felhsználó a kést, vagy más hasonló éles szerszámot kéz és alkar irányba mozgat. A lánckesztyű alkalmas mindenfajta hús (hentesáru, felvágottak, vad, szárnyasok) feldolgozására és kicsontozására, egyéb ilyen munkaműveletek végzésére. A lánckesztyűt kizárólag azon a kézen viselje, amellyel nem használ kést, vagy más éles eszközt. A textil és műanyag szíjas lánckesztyűk kivételével egyik fajta sem kifodítható, ezért nem használható mindkét kézen. A lánckesztyű vezeti az elektromos áramot, ezért feltétlenül el kell kerülni az érintkezést olyan tárgyakkal, amelyek feszültségalatt állnak, vagy állhatnak. A lánckesztyűt nem a mozgó gépekkel okozottsérülések ellen tervezték. Ezért pl. elektromos fűrészhez, kiínazó-, lebőröző gépekhez ne használja. Az acél lánckesztyű használata nem ajánlott a nehézfémekre (króm, nikkel) érzékeny bőrű egyéneknek.

Műszaki adatok

Használati útmutató

A kesztyűk csak a gyártó által szállított formában és kivitelben használhatóak fel. Mindennemű álatakítás vagy módosítás tilos. A kesztyűket rendeltetésszerűen kell használni. A védő felszereléssel védett személyeknek a használat előtt minden egyes alkalommal szemrevételezéssel ellenőrizniie kell, hogy a kesztyű megfelelő állapotban van-e. A kesztyű szabályos felfekvésének vizsgálatához viselőjének azt fel kell húzni és zárni kell a csuklópántot oly módon, hogy takarva legyen az egymást átlapoló fémszövetek közötti nyílás. Használat előtt és után is fertőtleníteni és tisztítani kell a kesztyűket. A kesztyűket tiszta állapotában, megefelelő csomagolásban, száraz helyen kell tárolni.

 

Tisztítás

A kesztyűt szappanos vízben erősen kefáljük le, majd (legalább 82 °C hőmérsékletű) vízzel le kell öblíteni. A fertőtlenítés hatásos, az élelmiszeriparban engedélyezett szerrel történjen. A kesztyű gőzsugárral is tisztítható, de sav használata tilos. Tilos a tisztítást úgy végezni, hogy a védőkesztyű asztallaphoz történő csapkodásával eltávolítjuk a húsmaradványokat, mert a védőfelület láncszövet anyaga megsérülhet.

Új hozzászólás
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.