Légbeszívó szelep 1/2 col-os külső menettel

Itatószelep 3/4" külső menettel

Töltőszelep 3/8"-os forraszvéggel
Termék leírás

Töltőszelep G3/4”-os külső menettel, sárgarézből. A termékek építőipari felhasználhatóságát a ÉMI – Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. által kiadott A-249/2014 számú Nemzeti Műszaki Értékelés tanúsítja.

Termék információ
Cikkszám
42909
Összehasonlítás
Termék specifikáció

A szelep G 3/4”-os külső menetes csatlakozású, amelyhez Rp 3/4”-os csatlakozó anyával ellátott bekötőcső használható. A töltendő tartály vízszintje az úszógolyót tartó szár hosszának az állításával történhet, melyet a beállítás után ellenanyával rögzíteni kell. A szelep a hálózatban esetleges vákuum hatására kialakuló visszaszívás ellen védett. Alkalmazható minden olyan tartály jellegű edénynek a szeleppel beállított szintig történő automatikus feltöltésére, ahol vízszint csökkenés következik be és a szelep vízszintesen (oldalcsatlakozással) elhelyezhető. A szelep menetes csonk befogadásához szükséges furatátmérő 28 mm. Alkalmazása hideg vizes rendszereknél javasolt. A Bátmetall Termelő és Kereskedelmi Kft. – Bátmetall Kft. – tanúsítja, hogy terméke megfelel a ÉMI által kiadott A–249/2014 számú Nemzeti Műszaki Értékelésnek.

Műszaki adatok

A maximális hálózati nyomás pmax=10 bar, vízátbocsátó képesség minimum 3l/perc 0,5 bar nyomáson. A szelep alkatrészeinek túlnyomó többsége fémből, sárgarézből, a tömítő és záró elemei gumiból illetve műanyagból készülnek.

Új hozzászólás
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.