Lánckesztyű műanyag poliuretán szíjazattal

Wilco csuklórugós lánckesztyű
Termék leírás

Minden méret elérhető alkarvédős változatban is.

Termék információ
Cikkszám
0ZM1.**.***.00.B
Anyag
INOX fémszövet 0,5mm
Szíjazat tipusa
poliuretán
Szin
fekete, barna, zöld, fehér, piros, kék, narancs, lila
Méretek
XXXS, XXS, XS, S, M, L, XL, XXL
Összehasonlítás
Termék specifikáció

Általános tudnivalók:

A fémgyűrűfonatos kesztyűket, olyan munkáknál szükséges használni, amelyeknél a felhsználó a kést, vagy más hasonló éles szerszámot kéz és alkar irányba mozgat. A lánckesztyű alkalmas mindenfajta hús (hentesáru, felvágottak, vad, szárnyasok) feldolgozására és kicsontozására, egyéb ilyen munkaműveletek végzésére. A lánckesztyűt kizárólag azon a kézen viselje, amellyel nem használ kést, vagy más éles eszközt. A textil és műanyag szíjas lánckesztyűk kivételével egyik fajta sem kifodítható, ezért nem használható mindkét kézen. A lánckesztyű vezeti az elektromos áramot, ezért feltétlenül el kell kerülni az érintkezést olyan tárgyakkal, amelyek feszültségalatt állnak, vagy állhatnak. A lánckesztyűt nem a mozgó gépekkel okozottsérülések ellen tervezték. Ezért pl. elektromos fűrészhez, kiínazó-, lebőröző gépekhez ne használja. Az acél lánckesztyű használata nem ajánlott a nehézfémekre (króm, nikkel) érzékeny bőrű egyéneknek.

 

Használati útmutató:

A kesztyűk csak a gyártó által szállított formában és kivitelben használhatóak fel. Mindennemű álatakítás vagy módosítás tilos. A kesztyűket rendeltetésszerűen kell használni. A védő felszereléssel védett személyeknek a használat előtt minden egyes alkalommal szemrevételezéssel ellenőrizniie kell, hogy a kesztyű megfelelő állapotban van-e. A kesztyű szabályos felfekvésének vizsgálatához viselőjének azt fel kell húzni és zárni kell a csuklópántot oly módon, hogy takarva legyen az egymást átlapoló fémszövetek közötti nyílás. Használat előtt és után is fertőtleníteni és tisztítani kell a kesztyűket. A kesztyűket tiszta állapotában, megefelelő csomagolásban, száraz helyen kell tárolni.

 

Műszaki adatok

Tisztítás:

A kesztyűt szappanos vízben erősen kefáljük le, majd (legalább 82 °C hőmérsékletű) vízzel le kell öblíteni. A fertőtlenítés hatásos, az élelmiszeriparban engedélyezett szerrel történjen. A kesztyű gőzsugárral is tisztítható, de sav használata tilos. Tilos a tisztítást úgy végezni, hogy a védőkesztyű asztallaphoz történő csapkodásával eltávolítjuk a húsmaradványokat, mert a védőfelület láncszövet anyaga megsérülhet.

Javítás:

A lánckesztyű javítását csak a gyártó végezheti.

0,5 mm vastagságú inox láncszövetből készült védőkesztyű 8 féle méretben kapható.

Felhasználási javaslat: húsipar, textilipar.

Új hozzászólás
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.