Itatószelep 3/4" külső menettel

Töltőszelep 3/8"-os forraszvéggel

Töltőszelep 3/8"-os külső menettel
Termék leírás

Töltőszelep G 3/8”-os külső menettel sárgarézből. A termék rendelkezik ÉMI tanúsítvánnyal.

Termék információ
Cikkszám
41809
Összehasonlítás
Termék specifikáció

A szelep G 3/8”-os  forraszvéggel cstlakoztatható.  A szelep alkatrészeinek túlnyomó többsége fémből, sárgarézből, a tömítő és záró elemei gumiból illetve műanyagból készülnek. A töltendő tartály vízszintje az úszógolyót tartó szár hosszának az állításával történhet, melyet a beállítás után ellenanyával rögzíteni kell. A szelep a hálózatban esetleges vákuum hatására kialakuló visszaszívás ellen védett. A szelep menetes csonkjának a befogadásához szükséges furat átmérő 18 mm. Alkalmazása hideg vizes rendszereknél javasolt. A Bátmetall Termelő és Kereskedelmi Kft. – Bátmetall Kft. – tanúsítja, hogy terméke megfelel a ÉMI által kiadott A–249/2014 számú Nemzeti Műszaki Értékelésnek

Műszaki adatok

A maximális hálózati nyomás pmax=10 bar, vízátbocsátó képesség minimum 3l/perc 0,5 bar nyomáson. Alkalmazható minden olyan tartály jellegű edénynek a szeleppel beállított szintig történő automatikus feltöltésére, ahol vízszint csökkenés következik be és a szelep vízszintesen (oldalcsatlakozással) elhelyezhető.

Új hozzászólás
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.